InfoMijn liefde voor fotografie begon met de analoge camera van mijn vader. Pas toen ik als arts werkte in Bolivia heb ik zelf de camera opgepakt om de nieuwe wereld om meheen vast te leggen: bijzondere mensen, geweldig landschap, cultuur, griezelig eten en uitdagingen. Eenmaal thuis ben ik verder gegaan met fotografie.  


Voor veel mensen is de medische wereld een mysterie en als arts heb ik de unieke positie om dit vast te leggen en te laten zien: de geschiedenis, de patienten, de gebouwen, de studenten, de verpleegkundigen, de artsen, hun ambities en toewijding. 

In 2012 heb ik de fotografie van het boek 'AMC 30 jaar' mogen verzorgen en in 2019 'In het voetspoor van Blasius', welke werd gepresenteerd in het Concertgebouw Amsterdam tijdens de Anatomische Les. 


Verder bestaat mijn werk uit mensen: zoveel gezichten, uitdrukkingen en belevingen. Verschillende culturen, feestelijke en steeds weer speciale bruiloften, mooie aanstaande moeders, pasgeboren babies, families en zo het hele leven in beeld.

Dus laat me weten als jij dat speciale moment wilt vastleggen!


   

    Get in touch

Matthanja


info@matthanjabieze.nl

   Copyright Matthanja Waller-Bieze 2020 © All Rights Reserved

KvK 6641 5373

IBAN 91 ABNA 0566560402